FAQ

Uw levensoverzicht is een gebruiksvriendelijk, veilig online serviceplatform waar individuen en gezinnen informatie en/of kopieën van al hun belangrijke documenten kunnen opslaan. Dit maakt het gemakkelijk om de informatie in het geval van overlijden van de accounthouder of andere omstandigheden zoals diefstal, brand, overstroming of een aardbeving, of enige andere gebeurtenis welke kan leiden tot het verlies van uw belangrijkste en meest waardevolle document op te zoeken. Met een uw levensoverzicht account beschikt u over kopieën van alle documenten die u wenst, zodat u, hoewel u de originelen kunt verliezen, toch de kopie kunt meenemen en naar de relevante autoriteit of organisaties kunt gaan met alle benodigde details om een nieuw document te verkrijgen. Uw levensoverzicht heeft ook een proces om familieleden, vertrouwde vrienden of officiële rechtspersonen toegang te verschaffen tot deze essentiële documenten in het (onvoorziene) geval van overlijden van de accounthouder. U bepaalt zelf of en wie, wanneer toegang tot krijgt. U heeft volledige controle. Als u een Uw levensoverzicht account heeft, kunt uw toegang tot uw documenten toewijzen aan personen na uw overlijden. Hiermee heeft/hebben de personen toegang tot de documenten die ze nodig hebben om hen te helpen bij het afhandelen van uw bezittingen, nalatenschap en herinneringen. Ook alle belangrijke contactgegevens van uw notaris of advocaat en/of andere essentiële personen, zoals een executeur testamentair. Uw levensoverzicht helpt u om georganiseerd te worden in uw persoonlijke leven en voor degenen die je achterlaat als u overlijdt.

Ja, helemaal veilig. Bij Uw levensoverzicht is het onze eerste prioriteit om een maximaal niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens te garanderen. Zelfs wij hebben geen toegang tot uw account, noch kan iemand uw gegevens zien van Uw levensoverzicht account. We hebben een Extended Validation SSL Certificaat – Zie het groene slotje en groen gemarkeerde https: // in de URL U heeft de optie om uw Uw levensoverzicht account op elk moment volledig te wissen en te verwijderen.

 

Het is aan u om te beslissen. Kortom, dat kan als u hem/haar uw login en paswoord geeft. We raden u echter af dit te doen. Dubbele toegang en het opslaan van persoonlijke documenten van meerdere personen kan uiteindelijk rommelig en moeilijk te beheren zijn, en zij zouden ook toegang hebben tot persoonlijke berichten van u aan andere gezinsleden. Uw levensoverzicht accounts zijn in de eerste plaats bedoeld voor individuen.

 

Ga naar de “Login” pagina en klik op de “Wachtwoord vergeten”
link. Vul uw gebruikersnaam of e-mailadres in. We sturen een wachtwoord reset naar uw e-mailadres. Klik op de knop in de e-mail en u komt op een pagina waar u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) (Engels: General Data Protection Regulation (GDPR)) is een Europese verordening (dus met rechtstreekse werking) die de regels voor de verwerking van persoonsgegevens door particuliere bedrijven en overheidsinstanties in de hele Europese Unie standaardiseert. Het doel is niet alleen om de bescherming van persoonsgegevens binnen de Europese Unie te garanderen, maar ook om het vrije verkeer van gegevens binnen de Europese interne markt te waarborgen. De verordening geldt wereldwijd voor alle ondernemingen en organisaties die persoonsgegevens bijhouden en verwerken van natuurlijke personen in de Europese Unie, onafhankelijk of er al dan niet betaald wordt voor diensten of producten.

Dit is te zien bij de pagina categorieën waarbij je de opslagcapaciteit van je volledige gebruik in kunt zien. Wanneer u uw maximale opslagcapaciteit heeft bereikt, heeft u de mogelijkheid om extra dataruimte aan te schaffen voor uw account.
De belangrijkste reden voor het hebben van een Uwlevensoverzicht account is om uw leven overzichtelijk en gegevens altijd bij de hand te hebben, tevens is het ook voor uw nabestaande om zaken te regelen voor het geval u iets overkomt. U doet dit door gegevens in te vullen en/of kopieën op te slaan van alle echt belangrijke documenten, en zorg ervoor dat u ten minste 1 Persoon heeft om dit mee te delen. Hier zijn enkele voorbeelden van wat u in uw account zou kunnen opslaan. Contactgegevens van familieleden, contactgegevens van vrienden, Autoverzekering Opstalverzekering. Beheer al uw nalatenschap, bezittingen en herinneringen op één locatie, handig opgeslagen en gemakkelijk terug te vinden.
Neem contact met ons op of stel zelfs een functionaliteit voor die u graag zou willen hebben. We horen graag uw suggesties voor het geval u hulp nodig heeft van het Uw levensoverzicht-team.
Een account aanmaken bij Uw Levensoverzicht is eenvoudig. U ziet de tekst “account aanmaken” vervolgens kom je op het kopje tarieven om een account aan te maken. Vul het formulier in met de gevraagde informatie, geef uw gegevens op een geldig e-mail adres, vink de algemene voorwaarden box aan om u account bij uwlevensoverzicht aan te maken.
Klik op nieuwe regel om een veld toe te voegen. In deze regel kunt u verder uw tekst invullen en bijvoegen.

Wanneer je op de overzichtspagina van een gebruiker bent, is er onderaan de pagina (onder Toegewezen personen) een button waarmee je iemand dood kan verklaren.

Het helpt u om georganiseerd te worden. Ons platform biedt u een veilig online opslag met een reeks categorieën en mogelijkheden om uw belangrijkste items veilig op te slaan. Ook geeft het voor nabestaanden een goed beeld hoe u leven in elkaar heeft gezeten. 

Ja, Uw levensoverzicht kan op PC, tablet en/of mobiel gebruikt worden om uw gegevens direct op te slaan, te wijzigen en/of te bekijken.

Ga naar het kopje abonnement op uw account. Daar staat een optie om uw account te annuleren en op te zeggen van Uw Levensoverzicht. Let op eenmaal het account geannuleerd is het niet mogelijk om uw gegevens te herstellen en stelt Uw Levensoverzicht zich niet aansprakelijk.
U kunt vrijwel elk bestand type in uw account opslaan. Word-documenten, Excel-bestanden, PDF-documenten en afbeeldingsbestanden. Houd rekening met de grootte van uw gegevensopslag in uw abonnement. De maximale grootte van uw levensoverzicht account is 40 MB. Wanneer u uw maximale opslagcapaciteit heeft bereikt, heeft u de mogelijkheid om extra dataruimte aan te schaffen voor uw account.
Bij uw overlijden zal één (of meerdere) van uw toegewezen Personen dit op de website moeten aangeven door op de overleden button te klikken. Dit doen zij door in te loggen op hun Uw levensoverzicht account met gebruikmaking van hun inlog gegevens en u overleden te verklaren. Vervolgens ontvangt u en de alle toegewezen personen een melding van uw overlijden. Als u ervoor kiest om het account open te houden voor legacy- en herinneringsdoeleinden, kan uw toegewezen persoon het account verlengen. Anders wordt het automatisch na 1 maand gesloten en worden alle bestanden definitief verwijderd.
Ga naar de pagina categorieën waarbij je een optie hebt om iemand uit te nodigen via de ‘’verstuur uitnodiging’’ button. De toegewezen gebruiker(s) ontvangt een link via de e-mail en op deze wijze kan diegene de uitnodiging accepteren en inzage hebben op het account van de gebruiker. Hierna zal deze gebruiker te zien zijn op uw lijst met Toegewezen gebruikers, direct daaronder. Vervolgens kunt u per gebruiker instellen welke pagina hij/zij wel of niet mag inzien. Let op echter dient diegene een actief account te hebben op het uwlevensoverzicht platform. Is dit niet het geval, is het niet mogelijk om toegang te verlenen aan andere personen. Wees attent met wie u uw gegevens deelt.
Klik op de startpagina op de weergegeven log-in button weergeven waar u op kunt klikken. Ervan uitgaande dat u uw levensoverzicht account al heeft aangemaakt, hoeft u alleen maar uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren en kunt u inloggen op uw account. Als uw dat niet heeft kunt u op de home pagina een account aanmaken.

Een aantal suggesties om het meeste uit uw account te halen; Uw profiel nadat u uw account heeft aangemaakt en bent ingelogd, is het eerste wat u kunt doen, de categorie ”uw gegevens” invullen. Dit is gewoon uw gebruikelijke basisinformatie. Stel uw Toegewezen gebruiker(s) in de personen aan wie u toegang wilt geven tot uw account in het geval van uw overlijden. U vindt de optie “Voeg een Toegewezen gebruiker” in de pagina van de categorieën. Verder kunt u de categorieën invullen die voor u persoonlijk van essentieel belang zijn.